MENU
Menu

Vols calcular la factura?

OK

Tarifa Gas Natural

La tarifa de gas natural que millor s'adapta a les vostres necessitats

A Audax Renovables podràs contractar el teu subministrament de gas i beneficiar-te d'unes tarifes de gas natural molt competitives a més d'un servei d'atenció al client proper i de qualitat. Gràcies a lús eficient de gas natural seràs capaç daconseguir un estalvi denergia en el teu negoci.

Sabíeu que segons el tipus d'energia utilitzat per a la calefacció d'un negoci el consum pot suposar més del 50% respecte del total del cost energètic?

Som conscients d'aquesta situació i per això posem a la vostra disposició una font d'energia plena d'avantatges. Sens dubte, i comparat amb la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser una energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

El mercat de referència per al càlcul de la Tarifa Indexada és el MIBGUES: Mercat organitzat on els agents compren i venen el gas natural a nivell majorista. Entre els objectius de MIGBAS hi ha els següents: incrementar la competitivitat dins del sector; contribuir a l'harmonització i la racionalització del mercat ibèric del gas; fomentar la liquiditat i la transparència amb una negociació en condicions digualtat, transparència i objectivitat per a tots els agents participants. D'aquesta manera, amb la  Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas consumit a preu de majorista i amb total transparència.

Beneficis del gas natural

El gas natural és una font denergia que sol ser més econòmica que altres energies dorigen fòssil com el gasoil, lelectricitat o el gas propà.
A continuació, et compartim alguns dels seus avantatges competitius principals:

  • Energia de subministrament continu econòmic. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, et permetrà estalviar energia al teu negoci i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
  • Energia convencional amb menys impacte mediambiental. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menys quantitats de carboni, en comparació amb altres energies d'origen fòssil. És un hidrocarbur que es crema de manera més sostenible, segura i eficient, ja que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La combustió emet menys CO2 a l'atmosfera. És més sostenible a nivell mediambiental perquè la combustió d'aquesta energia produeix menys gasos d'efecte hivernacle que altres combustibles fòssils, com ara els derivats petrolífers i, especialment, el carbó.
  • Energia segura pels teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura al teu negoci, se li afegeix una substància anomenada mercaptà. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament gràcies a la seva forta olor que resulta desagradable per a l'ésser humà.
  • Energia continua pel teu local. Amb gas natural pots disposar al teu local o negoci d'aigua calenta, calefacció i cuina de manera ininterrompuda i eficient. Un dels seus avantatges principals és que consumeix molt poca energia per aportar el confort i la satisfacció que el teu negoci necessita.
  • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. En cas de no tenir realitzada la instal·lació, en pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat a la teva empresa.

Tarifes de gas natural pel teu negoci

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular. T'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual del teu negoci.

La contractació serà senzilla, sense tràmits i sense molèsties, perquè ens ocupem de tot. A més, recorda que el preu del gas és més econòmic en comparació amb altres energies.

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

FÒRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat a la taula anterior i aplicat segons l'esglaó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME D'ENERGIA, calculat segons la fórmula següent i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada a la web d'Enagás.
                     

          TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermes)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd


On:

TEd = Terme diari d'energia    

Dd = Desbalança en la programació
 Mibgasd = Mitjana aritmètica de totes les transaccions concloses a MIBGAS per al producte intradiari amb lliurament el mateix dia de gas a PVB, tal com apareix publicat al web de MIBGAS (https://www.mibgas.es/es/file -access;Full “Prices PVB&VTP Imbalances Rates”, Columna “H”).    

PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica    

GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus   


Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als conceptes següents: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX es reserva el dret de traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

 

Com contracte el gas natural per al meu negoci?

Per contractar el servei de gas natural per a la teva empresa no cal efectuar cap canvi a la teva instal·lació ni canvi de comptador. Audax Renovables t'ofereix canviar de comercialitzador sense que notis cap molèstia, sense interrupcions ni modificacions. L'únic canvi que notaràs és un estalvi a les teves factures.

Sí, els nostres contractes tenen permanència perquè això precisament ens ajuda a oferir millors preus.

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural a la teva empresa, deixa't assessorar pels nostres experts. T'ajudaran a optimitzar la gestió energètica de la teva empresa perquè notis una diferència significativa.

Contracta de manera senzilla, sense tràmits ni molèsties. Contracta ja mateix la tarifa de gas natural d'Audax Renovables que s'adapti millor a les teves necessitats i optimitza l'estalvi energètic de la teva empresa!

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant un telèfon gratuït habilitat especialment per als nostres clients. Si ho prefereixes podem atendre la teva petició a través del correu electrònic que et facilitem a continuació:

  • Telèfon de contacte pels nostres clients: 900 82 80 06
  • Email: info@audaxrenovables.com

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down