MENU
Menu

Tarifa Indexada Llum

Paga la llum a preu de majorista

Tarifa Indexada Consum 

T'agradaria pagar l'energia que consumeix el teu negoci a un preu de majorista? Si vols realment aconseguir un estalvi a la teva factura de la llum, pren nota de tots els avantatges que t'ofereix la nostra tarifa elèctrica “Tarifa Indexada”.

La Tarifa Indexada d'Audax Renovables s'adreça a tots els professionals, negocis i locals, amb un consum anual superior a 5.000 kWh que volen pagar el preu de la llum en funció de l'import establert al mercat elèctric majorista.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu dels quals variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Periodo Valle.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW, tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020
 

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

En què consisteix indexar la tarifa?

Consisteix a pagar un preu variable per lenergia elèctrica consumida. D'aquesta manera, amb la Tarifa Indexada de llum, el consumidor accedeix al mercat lliure i paga l'energia del seu negoci a preu de cost més un marge de gestió més petit.

Amb aquesta tarifa pagaràs l'energia cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric i evitaràs pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota tarifa fixa.

Beneficis de la Tarifa Indexada negocis i locals

El principal avantatge d'aquesta tarifa és l'estalvi que notaràs a la factura de la llum del teu negoci o local. Recordeu que podreu adaptar el consum per aprofitar les hores en què l'energia elèctrica és més barata i, alhora, evitar la prima de risc de les tarifes fixes.

Aquesta tarifa permet una gestió energètica eficient i optimitzada que notaràs des del primer mes.

  • Paga per cada hora allò que costa l'energia elèctrica, maximitzant així l'estalvi.
  • Paga lenergia a preu de majorista.
  • Evita la prima de risc associada a les tarifes fixes.

Components de la Tarifa Indexada

Amb la Tarifa Indexada per a petits hauràs de tenir en compte els dos components de la factura que són claus per entendre el consum i el cost d'aquesta tarifa:

  • Terme de potència: no varia en funció del consum, és un cost fix per dia facturat. Es tracta del preu que pagues per la potència elèctrica contractada pel teu negoci o local. Es mesura en kW. Depenent del teu negoci necessitaràs contractar més o menys potència. Per exemple, com més potència contractada, més aparells elèctrics podràs tenir encesos, però més pagaràs. En resum, el terme de potència estarà marcat per la potència elèctrica subscrita amb la comercialitzadora i el preu.
  • Terme d'energia: a la Tarifa Indexada el preu de l'energia es paga en funció del consum i del preu/hora establert a OMIE (Operador del Mercat Ibèric d'Electricitat), més una petita comissió de gestió per a la comercialitzadora. D'aquesta manera, l'energia es paga cada hora al preu que en realitat s'està venent al mercat elèctric majorista. S'evita així pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota Tarifa Fixa.

FÒRMULA DE L'INDEXAT

(1) PREU INDEXAT: L'import del preu mensual del terme d'energia es farà a nivell horari. Es multiplicarà el preu horari calculat d'acord amb la següent fórmula pel consum en punt frontera a nivell horari del client segons el perfil horari segons s'estableix a les Condicions Generals del Contracte. Addicionalment s'aplicarà un cost financer de l'1,1% sobre tots els components del contracte inclòs IVA o IGIC.

                              PEh= [(PMDh+COSh+PC3h+CDh)*(1+Pèrdues)+ GOh] * 1,015 + PaEh

On:    

PEh = Preu horari energia

CDh = Cost desviaments de programació de l'energia
PMDh*= Preu mercat diari (OMIE)    

PC3h = Finançament pagaments per capacitat (Cost regulat)
COSh = Costos de l'operador del sistema (REE) + Remuneració OS i OM + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**) + Cost de les garanties d'origen a c€/KWh, referència de cotització pública (GdO).

PaEh = Terme energia del peatge d'accés + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**)    

GOh = Despeses Operatives       
*A SEIE pel preu horari SEIE per a comercialitzadors (excepte CUR)
**CC: 0,0019€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada ≤10kW, 0,0007€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada >10kW i 0,00055€/kWh a les tarifes 3.0TD i 6.1TD.

Vull contractar la Tarifa Indexada

Si vols pagar el preu de lenergia a preu de mercat, la Tarifa Indexada de llum és la que sadapta millor a tu.

És important que tinguis clars els punts següents:

  • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament ens ajuda a oferir millors preus.
  • A Audax Renovables gestionem i realitzem les compres al Mercat Elèctric Espanyol amb absoluta transparència. El client, a més de pagar la llum en funció del preu de mercat, haurà d'abonar un marge petit a la comercialitzadora en concepte de gestió. Aquest estarà especificat al teu contracte.
Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts i et recomanaran la tarifa de llum més adequada per aconseguir un estalvi d'energia.

Contracta ja mateix la Tarifa Indexada d'Audax Renovables per a casa teva i paga la llum segons el preu establert al mercat d'electricitat!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down