Preguntes freqüents (FAQs)

Respostes a totes les preguntes més freqüents


Sempre que vulguis pots consultar les condicions del teu contracte, especificades en el propi document contractual que vas signar amb nosaltres.

Cada contracte té per objecte la comercialització d'energia elèctrica i/o gas natural i/o serveis addicionals al subministrament d'energia, especificant els Punts de Subministrament (CUPS) en les Condicions Particulars del Contracte.

El contracte recull totes les característiques principals dels productes i serveis, els termes de contractació, les condicions de prestació del servei, l'abast i la cobertura específica dels serveis, incloent les condicions econòmiques.

Tots aquests detalls s'ajusten a la informació que has rebut de forma prèvia, ja sigui ja sigui per la visita d'un assessor comercial o a través de la nostra pàgina web www.audaxrenovables.com o d'altres mitjans (telefònics, electrònics o telemàtics), de conformitat amb el que s'estableix en el Reial decret legislatiu 1/2007 o Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris per a la contractació a distància o fora de l'establiment mercantil.

Si desitges consultar alguns aspectes del teu contracte actual pots fer-ho accedint a la teva àrea de clients en www.audaxrenovables.com amb les teves claus d'accés. També pots descarregar-te l'app de clients on, a més del contracte, podràs accedir de forma ràpida i senzilla a les teves factures i fer consultes directament al nostre Departament d'Atenció al Client.

A més, si vols saber més sobre la tarifa que tens contractada pots prémer damunt del tipus de tarifa energètica que desitgis consultar. Aquí trobaràs les condicions generals de cadascuna d'elles:

La nostra companyia d'energia elèctrica produeix i ofereix energia a preus molt competitius amb productes que s'adapten a totes les necessitats, sigui per a ús domèstic o per a consum professional.

Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas amb presència en 9 països. L'energia renovable és una prioritat per a la companyia a l'ésser una inversió de futur. La protecció del planeta i el medi ambient han passat de ser una opció per a convertir-se en una necessitat per a vetllar pel futur de les pròximes generacions.

Des de Audax Renovables es vol liderar el canvi cap a l'energia neta i, en definitiva, avançar amb pas ferm per a un present amb futur.

Treballem orientats a l'optimització de tots els nostres processos per a garantir les millors tarifes i així contribuir a l'estalvi en la factura de la llum. També impulsem la innovació des de la nostra empresa, aportant nous productes i serveis dirigits a atendre les necessitats dels nostres clients. D'altra banda, estem centrats en la satisfacció dels nostres clients i disposem d'un departament d'atenció al client propi i de qualitat encarregat de resoldre qualsevol consulta.

La nostra companyia és pionera en el sector energètic. Es troba en constant evolució, amb l'objectiu d'aconseguir i proporcionar l'excel·lència en tots els productes, serveis i processos. Gràcies a la nostra estratègia empresarial, podem millorar les condicions que oferim i aconseguir que el teu consum de llum sigui eficient i òptim, permetent-te estalviar.

Des de Audax Renovables ajudem a tots els clients a optimitzar la despesa energètica, gràcies a un servei d'atenció al client pròxim i transparent que resol qualsevol consulta o dubte que pugui sorgir durant el procés d'alta i contractació.

Durant molts anys el sector energètic ha estat liderat per grans companyies amb un servei d'atenció estàndard. És en aquest punt on Audax Renovables vol desmarcar-se.

La nostra filosofia corporativa té com a premissa oferir un assessorament transparent, pròxim i sense sorpreses. Fem un estudi de la situació de cada usuari facilitant-li la solució més adequada a les seves necessitats de consum, aconseguint d'aquesta manera el major estalvi possible.

Per aquesta raó, disposem de tarifes adaptades a cada tipus de client: particulars, petites i mitjanes empreses, així com grans corporacions. Això significa que, depenent del consum que realitzi cada client de Audax Renovables, se li ofereix l'opció més optimitzada perquè pagui l'energia més barata i que millor s'ajusti a les seves necessitats.

Si desitges saber com pots estalviar energia en el teu dia a dia i minimitzar l'impacte produït en el medi ambient, en Audax Renovables trobaràs el soci ideal. Som una empresa subministradora de llum i gas responsable i respectuosa amb l'entorn, dirigida a llars i empreses que volen optimitzar el consum energètic i estalviar en les seves factures. Per aquesta raó, si tries una tarifa fixa o indexada pots triar que l'energia subministrada sigui 100% renovable i verda.

Descobreix les nostres tarifes i troba la teva solució energètica ideal:

 • Tarifa de llum fixa: aquesta tarifa et permet pagar per la llum que consumeixes un preu fix durant tota la vigència del contracte. Es tracta d'una tarifa sense sorpreses, amb un preu de l'energia fixat per endavant, per la qual cosa les pujades del mercat no afectaran el preu de l'energia que consumeixes.
 • També t'oferim una tarifa fixa amb discriminació horària. Aquesta tarifa divideix les hores del dia en 2 períodes, per la qual cosa si pots ajustar el teu consum al període més barat notaràs un estalvi en la teva factura. No cal fer modificacions en la instal·lació, només has de sol·licitar-la i gestionarem el canvi sense cap molèstia.
 • Tarifa indexada: amb Audax Renovables ara també les petites i mitjanes empreses poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista. Mitjançant la nostra tarifa indexada pagaràs cada hora al preu real en què s'està venent en el mercat elèctric, més una petita comissió de gestió. Es tracta d'una tarifa el preu de la qual de l'energia varia mensualment, però que anualment sol resultar més barata, al no tenir prima de risc associada a les tarifes fixes.

Des de Audax Renovables garantim la màxima transparència als nostres clients, tant en la tramitació del servei com en la posterior facturació, sense sorpreses ni variacions de tarifes durant la vigència del contracte.

No ho dubtis, canvia't i paga realment pel que consumeixes. Estalvia en la teva factura de la llum i consumint energia 100% renovables!

Qualsevol canvi de companyia pot semblar complicat, encara que realment no ho és, de manera que t'expliquem com. En Audax Renovables t'ho posem molt fàcil amb la finalitat d'estalviar-te temps i maldecaps.

Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits i gestions, perquè puguis realitzar el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garanties. No hauràs de canviar de comptador, ni realitzar obres, ni sofriràs corts ni molèsties. L'única cosa que notaràs és que a partir d'ara t'arribarà una factura de Audax Renovables, de la resta ens ocupem de tot

Ens preocupem pels nostres clients. És per aquest motiu que un dels objectius més importants per a la nostra organització és oferir un servei d'atenció al client de màxima qualitat. Volem diferenciar-nos, d'aquesta manera, de la resta d'empreses de la competència. És un dels nostres valors afegits més destacables.

En Audax Renovables és de vital importància mantenir un tracte pròxim, transparent i àgil amb els nostres clients. I ser eficients en la resolució de qualsevol incidència o dubte, així com en les gestions que preocupen els nostres usuaris, com en aquest cas el canvi de companyia.

Si decideixes canviar de subministradora de llum, només has de contactar amb nosaltres i facilitar-nos la següent informació, però si no disposes de  aquesta informació, no et preocupis, consulta'ns i t'ajudarem:  

 • Dades completes del titular.
 • Direcció del subministrament.
 • Potència elèctrica.
 • Codi Universal del Punt de Subministrament (CUPS). Aquesta dada el podràs extreure de qualsevol factura anterior.
 • Compte bancari on es domicilia el pagament del subministrament elèctric.
 • Normalment un canvi de comercialitzadora implica un temps de gestió de 3 a 6 dies hàbils. Durant aquest temps, es pot rebre una factura de la companyia elèctrica anterior pel període de facturació, però en el següent període ja s'apliquen les noves condicions.

El canvi de comercialitzadora és un tràmit gratuït que oferim, per la qual cosa no es pagarà cap import ni a la nova comercialitzadora ni tampoc a l'anterior.  

Si vols que el nostre equip de professionals t'ajudi en la tramitació del canvi de subministradora, contacta amb nosaltres a través dels nostres canals habituals, ja sigui mitjançant telèfon o correu electrònic. Si ho prefereixes, també podem atendre't presencialment en qualsevol de les nostres oficines. Com a empresa d'energia comptem amb diferents centres d'atenció al client, situats al llarg del territori peninsular, amb l'objectiu de proporcionar el millor servei als nostres usuaris. Consulta en la nostra web l'oficina d'atenció al client més pròxima.

Deixa't aconsellar pels nostres especialistes, veuràs el fàcil i senzill que resulta realitzar un canvi de companyia. En Audax Renovables t'esperem amb els braços oberts!

A més, i molt important, Audax Renovables compta amb parcs eòlics propis que produeixen energia 100% d'origen renovable, un Grup energètic molt conscienciat amb el medi ambient i el seu futur. Té absolut respecte per l'entorn que ens envolta i aporta el seu granet de sorra en la conservació del medi ambient.

Recorda que l'energia que consumeixes diu molt de tu. Uneix-te a una empresa verda i sostenible!

 

En Audax Renovables tota l'energia que comercialitzem és energia verda d'origen 100% renovable, és a dir, que ha estat produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

T'adjuntem en aquest link l'informe de la CNMC on podràs consultar com s'acredita el sistema de garanties d'origen.

 

No. A Audax Renovables mantenim la instal·lació elèctrica actual, sense obres ni molèsties, ni talls de subministrament.
Malgrat el que molts creuen, el canvi de companyia és molt més senzill del que sembla. En Audax Renovables t'ho posem molt fàcil per a estalviar-te qualsevol contratemps. Ens encarreguem de tots els tràmits i gestions perquè puguis realitzar el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garantie

El veritablement important és que aquest canvi es produeix perquè el consumidor vol optimitzar el servei que està rebent, beneficiar-se d'altres prestacions, estalviar en la seva factura o passar-se a l'energia verda, entre altres millores.

A l'hora de triar una tarifa és molt important tenir en compte el consum que es realitza, la disponibilitat horària i els moments en els quals s'efectuen els majors consums. Posem a la teva disposició tota la informació necessària en la nostra pàgina web, blog i a través dels nostres especialistes perquè trobis la millor solució energètica per a la teva llar o negoci.

Alguns aspectes a tenir en compte en seleccionar la nova tarifa són:

 • Nombre d'ocupants de l'habitatge o negoci.
 • Temps que estan els integrants en aquest immoble o local.
 • Nombre d'electrodomèstics i si es posseeix calefacció de gas o elèctrica.
 • Tipus d'aïllament amb el qual compta l'immoble.
 • Volum de consum elèctric (nombre de quilowatts/hora).

Et recordem que és un procés gratuït i durant el qual no es produeix cap tall en el subministrament elèctric. A més, el termini té relació amb els temps de facturació de cada companyia elèctrica. Després de rebre la sol·licitud del canvi per part del client s'emet l'última factura de l'anterior comercialitzadora. A partir d'aquest moment serà la nova companyia la que s'encarregui de facturar l'electricitat. Aquest canvi sol trigar entre 3 i 6 dies hàbils aproximadament.

A Audax Renovables oferim un servei d'atenció al client clar, àgil i transparent perquè ens preocupem pels nostres consumidors. Si tens qualsevol consulta sobre aquest tema pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon, email o en alguna de les nostres oficines més pròximes i un dels nostres experts t'ajudarà amb tots els dubtes, consultes i gestions.

Deixa't assessorar pels nostres especialistes i segueix tots els passos que et detallin. Veuràs el fàcil i senzill que resulta canviar-te a Audax Renovables. T'esperem amb els braços oberts!

Posem tota la nostra obstinació per a optimitzar els nostres processos i així oferir-te les millors tarifes, les més competitives del mercat. Apostem per la innovació i, per aquest motiu, aportem nous serveis per a atendre les necessitats dels nostres consumidors. A més, estem molt centrats en la satisfacció dels nostres clients. Per això disposem d'un departament d'atenció al client propi i de qualitat.

Aquestes són algunes dels avantatges competitius que posem a la teva disposició i que ens diferencien de la competència.

La nostra meta consisteix a oferir el millor servei, sempre al preu més competitiu.

La resposta és no. No hi haurà cap mena de cort en el subministrament elèctric mentre es gestiona el canvi de companyia ni una vegada fet el canvi.

El fet que es produeixi un canvi de comercialitzadora no significa que es modifiqui la distribuïdora, ja que per zona geogràfica probablement continua sent la mateixa.

De tota manera, recomanem disposar de tot el procés documentat per a tenir constància que la baixa s'ha produït correctament i que l'alta en la nova comercialitzadora s'ha efectuat amb èxit.

Els talls de llum solen deure's a avaries i serà la distribuïdora l'encarregada de solucionar-ho. Així mateix, si no disposes de llum revisa que totes les teves factures estiguin al dia o que no hagis demanat la baixa voluntària del subministrament.

Si el que vols realitzar és un canvi de companyia, no temes, no es produirà cap tall de llum, el subministrament no es veurà interromput durant el tràmit.

Així mateix, aprofitem per a recordar-te que el canvi de companyia no és tan complicat com sembla. En Audax Renovables t'ho posem molt fàcil per a estalviar-te qualsevol contratemps. Ens encarreguem de tots els tràmits i gestions perquè puguis realitzar el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garanties.

A Audax Renovables oferim un servei d'atenció al client clar, àgil i transparent, perquè ens preocupem pels nostres clients.

Si tens qualsevol consulta sobre aquest tema pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon gratuït, xat de la web, email o xarxes socials.

Deixa't assessorar pels nostres especialistes i segueix tots els passos que et detallin. Veuràs el fàcil i senzill que és canviar de companyia. T'esperem amb els braços oberts!

A més, i molt important, el Grup Audax compta amb generació verda pròpia, amb parcs eòlics propis a Espanya, França i Polònia, estem conscienciats amb el medi ambient i el seu futur. Tenim absolut respecte per l'entorn que ens envolta i aportem el nostre granet de sorra en la preservació del medi ambient.

L'energia que consumeixes diu molt de tu Uneix-te a una empresa verda i sostenible!

En compliment de la legislació vigent i, per a la resolució alternativa de conflictes, Audax Renovables està adherida al Sistema Arbitral de Consum.
Es tracta d'un mecanisme extrajudicial que actua amb total imparcialitat, independència i confidencialitat de forma ràpida, simple, eficaç i sense cap cost per al client.
Arbitratge de Consum té cobertura en tot el territori nacional, estant limitat a les juntes arbitrals d'àmbit autonòmic i municipal.
Qualsevol tràmit que necessitis gestionar s'inicia amb la presentació d'una sol·licitud d'arbitratge per part del titular del contracte d'energia elèctrica. El document de sol·licitud el podràs trobar en el següent enllaç

A continuació, et facilitem el llistat de juntes autonòmiques, provincials i municipals que poden resultar del teu interès:

Juntas arbitrales

A Audax Renovables tenim molt present als nostres clients i les seves necessitats. El nostre compromís és oferir un tracte pròxim, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat.

El nostre objectiu és aconseguir una relació a llarg termini amb els nostres clients. Amb aquesta voluntat hem simplificat la factura perquè puguis saber en tot moment què consumeixes i quines pagues, de forma clara i sense sorpreses.

Si tens qualsevol dubte que vulguis consultar-nos pots posar-te en contacte amb els nostres especialistes en el 900 828 006 o enviar-nos un email a  info@audaxrenovables.com.

¿Dudas sobre la teva factura?

Aquí t'expliquem tots els conceptes

 

Resoldrem els teus dubtes i incidències de forma àgil i transparent.

Audax Renovables es crea amb el compromís d'oferir un tracte pròxim i un assessorament personalitzat atenent les necessitats dels nostres clients. Aquesta és una dels nostres avantatges competitius i el que ens diferencia de la competència.

Posem a la teva disposició tots els recursos necessaris perquè puguis resoldre els teus dubtes de forma senzilla. Trobaràs molta informació en aquesta web i blog corporatiu, a més de comptar amb un equip d'especialistes que atendran totes les teves consultes.

Volem facilitar-te les coses, ajudar-te a optimitzar el teu consum energètic perquè estalviïs en la teva factura de la llum i aconsegueixis un subministrament eficient adequat a les teves necessitats. Per aquestes raons, tu estàs en el centre del nostre negoci i les nostres decisions.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de diferents vies que et facilitem a continuació. Telèfon de dilluns a divendres de 09:00h a 19:00h i oficina dilluns a divendres de 09:00h a 17:30h:

Audax Renovables és una de les principals empreses del sector energètic. Una companyia en ple creixement que centra la seva activitat en la comercialització d'energia elèctrica i gas natural per a particulars, negocis i empreses.

D'una banda, t'ajudem a optimitzar la despesa energètica de la teva llar. En aquest cas ens comprometem a oferir-te estalvi i proximitat. Estudiem la teva actual situació contractual i t'oferim la solució més adequada a les teves necessitats de consum elèctric, aconseguint així reduir l'import de la factura de llum del teu habitatge.

D'altra banda, oferim un servei a mesura per a negocis, empreses, grans companyies i administracions públiques. En la nostra web trobaràs informació sobre totes les tarifes que posem a la teva disposició, adequades a les necessitats de cada empresa. Si disposes de diversos punts de subministrament agruparem la facturació perquè puguis portar un millor control del cost energètic de la teva empresa.
Treballem dia a dia per a millorar tots els nostres processos i així poder proporcionar-te els preus més competitius del mercat. A més, impulsem la innovació orientada al llançament de nous productes i serveis, dirigits a atendre qualsevol necessitat de consum.

Ara ja pots enviar-nos la lectura del teu comptador per WhatsApp. Només has de fer una foto del comptador amb el teu mòbil i enviar-la per WhatsApp a Audax Renovables (626 09 67 56). Si us plau, recorda posar les teves dades (NIF / CIF del titular) per a identificar el subministrament.

Si tens una TARIFA D'ACCÉS 2.0TD has de prémer el botó frontal o lateral del comptador i buscar aquests 3 codis, perquè tens tres períodes:

Busca en el teu comptador el codi 1.18.1, que corresponent al període P1 (Punta), i al costat d'ell apareixerà un número que correspon al consum de kWh: aquest és la dada que ens has d'enviar.

Posteriorment cerca en el comptador el codi 1.18.2, que correspon al P2 (Pla), i també ens envies aquest número.

I finalment cerca en el comptador el codi 1.18.3, que correspon al P3 (Vall), i també ens envies aquesta dada.

Aquestes 3 lectures són el kWh que hauràs consumit fins avui.


Si tens contractada una TARIFA D'ACCÉS 3.0TD o 6.XTD tindràs 6 lectures. Cerca en el teu comptador els codis 1.18.1, 1.18.2, 1.18.3, 1.18.4, 1.18.5 i 1.18.6, que corresponen a l'energia activa consumida fins avui, i envia'ns els consums corresponents a cada codi, en total seran 6 lectures.

En cas d'avaria o de cort en el subministrament és necessari contactar amb la Distribuïdora que és la responsable de la qualitat del subministrament. Al peu de les teves factures trobaràs el telèfon gratuït de la teva Distribuïdora. A més, a continuació et facilitem un llistat de les Distribuïdores amb els seus corresponents números de telèfon. Per a saber quina és la teva Distribuïdora només has de buscar els 4 primers dígits del CUPS (prefix CUPS) del teu subministrament que trobaràs en qualsevol de les teves factures.

Si no saps com identificar aquest codi clica en el següent enllaç (“Com entendre la meva factura”) i trobaràs un exemple de factura amb totes les seves parts ben detallades. Has de localitzar el CUPS, que és un codi de 22 caràcters, i extreure els 4 primers dígits.

Comprova en el següent llistat quina és la teva Distribuïdora. La localitzaràs fàcilment buscant els 4 primers dígits del teu CUPS amb la primera columna del document titulada: “Prefix CUPS”.

 

Listado de distribuidoras de luz con números de teléfono.

Listado de distribuidoras de gas natural con números de teléfono.

 

 

En caso de que desees facilitarnos la lectura de tu contador podrás hacerlo contactando directamente con nosotros. Te atenderá uno de nuestros agentes del Departamento de Atención al Cliente que te ayudará y te guiará en todo el proceso. O si lo prefieres, dispones de las instrucciones detalladas pulsando en el siguiente documento:

 • Lectura del contador

Para nosotros, la atención que brindamos a nuestros clientes es fundamental y una de las prioridades de nuestra compañía. En Audax Renovables disponemos de un Departamento de Atención al Cliente propio e interno, exclusivo para clientes, sin voces grabadas y en el que te atenderán directamente nuestros expertos.

Els CLIENTS amb la condició de Consumidor i Usuari, segons es defineix en el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, tindran dret a desistir del contracte actual en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment conclourà als 14 dies naturals comptats a partir del dia en què se celebri el Contracte.

Per a exercir el dret de desistiment, el CLIENT pot remetre la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca en la qual sol·liciti el seu dret de desistiment enviant carta per correu postal a AUDAX RENOVABLES, S. a., domiciliada en C/ del Temple 25, 08911 Badalona (Barcelona), per fax al 934821516 o per email a info@audaxrenovables.com. Així mateix, el CLIENT pot exercir el seu dret de desistiment contactant per telèfon en el 900 828 006.

PEATGE 2.0TD

A partir de l'1 de juny de 2021 en vigor les noves tarifes elèctriques. Els canvis més significatius per als consumidors amb potència inferior a 15 kW i tensió inferior a 1 kV (normalment domèstics o pimes) són que s'estableixen dos trams de potència contractada i tres d'energia en funció del període horari. 


Tots consumidors amb potència contractada inferior als 15 kW passaran a tenir la tarifa 2.0TD (fins ara hi havia 6 tipus de tarifes diferents amb aquesta mena de potència contrada). 
El consumidor podrà contractar 2 potències diferents, una per al període punta (de les 08:00h a les 00:00h) i una altra per a la vall (de les 00:00h a les 8:00h). Excepte el cap de setmana i els festius que serà sempre vall. D'aquesta manera el consumidor podrà adaptar la seva potència i ser més eficient. 


Així mateix, en les 2.0TD es distingiran 3 períodes de consum: 
•    Període punta: De 10:00h a 14.00 h i de 18:00h a 22:00h (el més car, quan la demanda energètica nacional és major)
•    Període Pla: De 08:00h a 10:00h,  de 14:00h a 18:00h i de 22:00h a 00.00h 
•    Període Vall: De 00:00h a 08:00h (el més barat, quan la demanda energètica nacional és menor)


TIP ESTALVI: Ajusta les teves potències i intenta realitzar el major consum energètic en el període barri i podràs estalviar fins a un 40% en la teva factura de llum. 

 

PEATGE 3.0TD i PEATGE 6.1TD, 6.2TD, 6.3TD, 6.4TD


La tarifa d'accés 3.0A (nivell de tensió inferior a 1 kV i potència contractada superior a 15 kW en algun dels 6 períodes) passarà a denominar-se 3.0 TD. 

-    Migració de les potències contractades de l'actual 3.0A a la nova 3.0TD:

 • El període P1 actual, es manté com P1 en la nova tarifa 3.0TD.
 • El període P2 actual, passa a ser els períodes P2, P3, P4, P5 en la nova tarifa 3.0TD. 
 • El període P3 actual, es manté com P6 en la nova tarifa 3.0TD.

-    Migració de les potències contractades de l'actual 3.1A a la nova 6.1TD:

 • El període P1 actual, es manté com P1 en la nova tarifa 6.1TD.
 • El període P2 actual, passa a ser els períodes P2, P3, P4, P5 en la nova tarifa 6.1TD.
 • El període P3 actual, es manté com P6 en la nova tarifa 6.1TD.


Així mateix, la tarifa 3.0TD comparteix amb les tarifes 6.1TD, 6.2TD, 6.3TD, 6.4TD les següents novetats: 

-    En aquestes tarifes hi haurà sis períodes diferents tant per al terme de potència contractada com per al consum. És a dir, tindrà sis termes d'energia i sis termes de potència.
-    La potència contractada en un període haurà de ser igual o major a la potència contractada en el període anterior (criteri Pn+1 ≥ Pn). En cas d'incomplir el criteri de potències creixents, la potència contractada en els períodes 2, 3, 4 i 5 serà igual a la potència contractada en el període 1.
-    Temporades elèctriques: l'horari variarà segons el dia, hora i zona geogràfica (en comptes de si és hivern o estiu).

 

VEURE PERIODES TARIFARIS