MENU
Menu

UN CONTRACTE, UN ARBRE

Audax Energía contribueix a la reforestació amb una iniciativa única i innovadora al mercat del gas natural

El gas natural és el combustible fòssil amb menor impacte mediambiental de tots els utilitzats, però Audax Energia ha volgut fer un pas més amb el llançament del gas natural Ecox by Audax mitjançant el qual es plantarà un arbre per cada subministrament de gas contractat, contribuint així a reduir la petjada ecològica.

Cada cop que un client contracti ECOX GAS, Audax donarà l'import corresponent perquè una associació sense ànim de lucre gestioni la plantació i el manteniment d'un nou arbre. Amb aquesta iniciativa la companyia vol oferir un producte innovador i diferencial la repercussió mediambiental del qual serà molt notòria ja que la companyia estima que durant el 2018 més de 2.000 arbres seran plantats al Bosc Audax que estarà situat a la província de Sòria.

L'objectiu d'ECOX GAS és comercialitzar gas natural però promovent la consciència mediambiental i fent accions reals de reforestació. Els boscos protegeixen el terra de l'erosió i la desertització i contribueixen a la biodiversitat. Els arbres absorbeixen el CO2, aporten oxigen i contribueixen a netejar l'aire absorbint els gasos i les partícules contaminants. “Volem oferir un benefici mediambiental tangible, que la gent pugui visitar el Bosc Audax i que comprovi que el seu arbre ha estat plantat gràcies al subministrament de gas. Ecox Gas by Audax contribueix a lluitar contra la desforestació i el canvi climàtic i promou la conservació del planeta” Explica David Busquets, director comercial d'Audax Energia.

Per dur a terme aquest projecte, Audax Energía col·labora amb l'associació sense ànim de lucre Associació Áreas Verdes, una entitat que treballa per combatre el canvi climàtic, la desertització i que fomenta “l'ocupació verda”. L'Associació Àrees Verdes desenvolupa diferents projectes que promouen la creació de nous boscos i camps arbrats que actuen com a autèntiques barreres climàtiques. Aquesta associació serà l'encarregada de la preparació de la terra, la plantació del plantó, la col·locació de protector en els casos que es necessiti per plagues i la realització de l'escocell per a la recollida de les aigües pluvials, tot això per garantir el benestar i el creixement dels arbres d´Ecox Gas.

El Grup AUDAX centra principalment les activitats en la comercialització d'energia elèctrica i gas, així com en la generació d'electricitat 100% renovable. Recentment ha formalitzat el major acord de compra d'energia produïda amb tecnologia solar fotovoltaica del món, una fita històrica al mercat energètic mundial. Audax Energía es consolida com una companyia energètica focalitzada en les energies renovables i compromesa amb les energies verdes, fet que suposa un clar compromís amb els seus clients i amb el medi ambient.

El Grup Audax té 5 parcs eòlics propis que generen energia procedent de fonts 100% renovables. El Grup AUDAX és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i França, amb un portfoli diversificat i estable de més de 300.000 clients.

phone-handsetcrosschevron-down